A Classic For Men internetes áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket az általunk leszerződött futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz. A házhozszállítás előre fizetés esetén Magyarországon belül ingyenes, mely a vásárlás bizonyos összegének mértékéhez nincs kötve. Amennyiben Ön utánvéttel vásárol, annak költsége Önt terheli, mely 950.- Ft.   


 

 

Házhozszállítást az egész ország területén vállalunk, mely a feladás másnapján már a kezedben lehet (legkésőbb 3 munkanapon belül). A Classic For Men internetes áruház weboldalán keresztül rendelt termékeket ingyenesen csak olyan természetes személyeknek illetve cégeknek szállítjuk ki, akik szállítási címe Magyarországon található.

  

 

A Classic For Men webáruház a törvény által előírt 14 nap helyett összesen 30 napot biztosít vásárlói részére a megrendeléstől való elállásra. A meghosszabbított visszavásárlás feltétele, hogy a visszaküldött terméket, vagy termékeket kérjük lehetőség szerint a kiszállításkor és a kézhezvételkor megkapott állapotában küldje vissza számunkra, melynek költsége Önt terheli, annak minden tartozékával, beleértve a a termékhez felhasznált rögzítő és csomagolóanyagokat. Ez alatt nem a Classic For Men internetes áruház csomagolását értjük, hanem az adott termékhez tartozó elengedhetetlen kiegészítőket. Példának okáért, egy ing esetében a hozzá tartozó, gyárilag rögzített márkacímkék, a csomagoláshoz nélkülözhetetlen nyakmerevítők, egyéb rögzítők, fólia, karton, melyek nem csak a termék eredetiségét, de annak új állapotát is garantálják a további értékesítéshez. A gyári címke levágása mindezt önmagában meghiúsítja, használttá téve a terméket. Kézhezvételi állapot alatt ugyanakkor higiéniai okokat is értünk. Ez nem azt jelenti, hogy az inget nem lehetne felpróbálni, de nem kerülhet rá testnedv, parfümből származó illatanyag vagy gyűrődés. Nem lehet kimosni, illetve vasalni sem, és természetesen ne legyen tapasztalható rajta bármiféle rongálás. Mivel finom ruhaneműkről van szó, mindezen feltételeket szükségesek elvárnunk, hogy megfelelő színvonalú szolgáltatást és termékeket tudjunk vásárlóink számára biztosítani a visszaküldött áruk esetében is. Mindezekről és további más információkról bővebben az ÁSZF-ünkben lehet olvasni.