A Classic For Men tradicionális családi vállalkozás, mely férfiak öltözködési igényeire nyújt megoldást Szeged belvárosának szívében immár negyed évszázada. Megalakulásunktól kezdve folyamatosan figyelemmel kísérjük a férfi divatban zajló változásokat, hogy a klasszikus öltözködés mellett a legaktuálisabb trendeknek megfelelően, vásárlóink legkülönbözőbb igényeinek is megfelelhessünk.

 


Szezonról-szezonra, kollekciónk összeállításánál fontos szempont egy sokszínű és exkluzív választék kialakítása. Színvonalas, európai öltözködést képviselve az eldobhatóságra épülő konfekció hódítása ellenére. Hiszünk benne, hogy a minőség, a klasszikus eleganciával párosult egyedi megjelenés örökérvényű. Napjainkban kifejezett jelentőséggel bír. Ebből kifolyólag, termékeink limitált darabszámban állnak csak rendelkezésre. Legfeljebb egy méretsorral, ezáltal is biztosítva a páratlan megjelenést vásárlóink számára

  

Üzletünkben összeszokott, hozzáértő gárda várja vásárlóinkat kellemes légkörben, baráti viszonyra jellemző, színvonalas kiszolgálás mellett, ahol a kiválasztott ruhadarabok méret- és fazonigazítását is vállaljuk szükség esetén. Mindezek mellett ha csak kérdésed van, vagy szaktanácsadásra lenne szükséged, térj be hozzánk vagy keress fel bennünket elérhetőségeinken keresztül. 


   

  

 

 

Nem tekintünk egy vásárlást sem befejezettnek addig, amíg az a ruhadarab nem került az elsőszámú kedvencek közé viselője számára. Hosszú fennállásunkat követően elérkezettnek láttuk az időt, hogy az új kihívásoknak megfelelően elindítsuk webáruházunkat, sajátos szemléletünkkel szinesítve a hazai internetes divatáruházak sorát. Változó trendek helyett tradícióra, mennyiség helyett a választékra és a minőségi darabokra helyezve a hangsúlyt. A mi szemszögünkből, egy kicsit másképp.