Megszokottá vált megjelenésünket könnyedén dobhatjuk fel a Patore‬' izgalmas csokornyakkendőivel. Ezek a páratlan, fából készült, kézzel csiszolt és külön pácolt remekművek tökéletesen ötvözik a ‪‎klasszikus‬ és a ‪‎modern‬ ‎stílust‬. Kiváló lehetőséget nyújtanak, hogy játékos eleganciával lépjünk ki komfortzónánkból és térjünk el a fő sodrástól.


Az innovatív PATORE' megkülöböztetett márkává nőtte ki magát, mely lényegretörően értelmezte újra a férfi öltözködési kiegészítőket, felettébb eredeti módon az egyik legősibb alkotóelemet felhasználva hozzá; a fát. Szellemisége mögött egy fiatal pár áll, kibővűlve egy néhány tagú, de annál inkább hozzáértő, kiforrott csapattal, akik elhivatottsága és kreativitása garantálja azt az utánozhatatlan tökéletességet, mely minden egyes darabra jellemző ami kezeik közül kikerül. Legyen az mandzsettagomb, díszzsebkendő vagy maga a csokornyakkendő, a végeredmény hűen mutatja azt a fajta őszinte és gondos elkötelezettséget ami nélkül nem készülhetnének ilyen magas színvonalú remekművek.

Minden egyes Patore' darab kellő alapossággal kiválasztott, hibátlan szerkezetű, kemény fából készül, az adott modell jellemzőit figyelembevéve, a fa természetes színárnyalatát és erezetét szem előtt tartva akác-, dió-, cseresznye-, illetve tölgyfából. A fa kialakítása után lakkozásra kerül sor, melynek célja nem csak a védelem, hanem a fa tipusából eredő tulajdonságok kiemelése. A tradicionális módon, kézzel készített darabok ennek eredményeképp, a maguk sajátos, természetes tökéletlenségük által mind egyedi kvalitású, különleges esztétikummal bírnak.
patore-fa-csokornyakkendo-ferfi-ing-esküvo-divat-nyakkendo


A Patore' Cordial családtagjának darabjai a legszembetűnőbb facsokornyakkendők az összes típus közül. A telített formának köszönhetően a Cordial a facsokornyakkendők között a legnagyobb szerephez juttatja a fa erezetét, ami a természetes hatást jelentősen növeli. Formájának köszönhetően erős testalkatú férfiak számára előnyösebb megjelenést nyújt mint a telítetlen modellek. Különleges famarásos mintázatú limitált darabok esetén pedig garantáltak az elismerő szempillantások.
patore-cordial-bordo-pöttyös-csokornyakkendo-esküvö-ferfi-divat-elegancia-stiluspatore-cordial-barna-egyedi-marasos-fa-csokornyakkendo-esküvö-ferfi-divat-elegancia-stiluspatore-cordial-burgundi-egyedi-marasos-fekete-bor-fa-csokornyakkendo-esküvö-ferfi-divat-elegancia-stilus

patore-cordial-barna-egyedi-marasos-kockas-fa-csokornyakkendo-ing-zako-ferfi-divat-elegancia


A Patore' limitált Diamante kollekciójának alakja bátor vonalakban hozza a csokornyakkendő formáját. A különleges famarásos eljárással készült, kockásan barázdált designja ehhez remekül illeszkedve felettébb markáns megjelenést kölcsönöz. Nagyszerű kiegészítő öltözetünk még kötetlenebbé tételére. Ugyanakkor szintén figyelemreméltó választás sportosan elegáns utcai megjelenésünk némi önfeledtséggel való megtöltésére. A street smart öltözködés jegyében ezáltal inspirálva környezetünket és magunkat is.
patore-infisso-barna-különleges-kockas-fa-csokornyakkendo-ing-zako-ferfi-divat-eleganciaA Patore' Infisso designjának merész vonaltervezése kellően stílusos megjelenést kölcsönöz. A csokornyakkendők formájának játékosan eltúlozott tervezése határozott benyomást kelt. Mind a diófa sötét, mind a cseresznyefa világos színárnyalatával remekül alkalmas egyéniségünk kidomborítására. Egyszínű, de kockás ingekkel pedig kifejezetten ajánlott viselésük.
patore-infisso-barna-piros-feher-pöttyös-fa-csokornyakkendo-férfi-divat-esküvö-elegancia-olymp-öltözködespatore-infisso-barna-sarga-fa-csokornyakkendo-férfi-divat-esküvö-elegancia-olymp-öltözködespatore-infisso-fekete-black-tie-fa-csokornyakkendo-eskuvo-ferfi-divat-elegancia-olymp-pierre-cardin-öltözködes
patore-mincery-barna-egyedi-lukacsos-pöttyös-fa-csokornyakkendo-ing-zako-ferfi-divat-esküvő-eleganciaA Patore' Mincery családjának csokornyakkendői talán a legfeltűnőbb kreációk a teljes kollekciót tekintve. A designt tekintve viszont a legkevésbé komolyabb összhatással bír. A kiváló stílusérzékkel létrehozott körkörös kivágások pöttyös benyomást keltő mintázata derűs felszabadultságot áraszt. A Mincery tervezése is különösen jól példázza a Patore' készítőire jellemző kreativitást és elhivatottságot, ami minden egyes darabján szembetűnő, művészi szintet képvisel. 
patore-mincery-street-smart-turkiz-zold-facsokornyakkendopatore-mincery-barna-egyedi-pöttyös-fa-csokornyakkendo-ing-zako-ferfi-divat-elegancia-eskuvopatore-mincery-barna-egyedi-pöttyös-fa-csokornyakkendo-ing-zako-ferfi-divat-elegancia-eskuvo
patore-persille-barna-egyedi-kockas-csikos-fa-csokornyakkendo-ing-zako-ferfi-divat-elegancia-eskuvoA Patore' Persille család csokornyakkendői az Infisso formáját idézik, ám a rajtuk keresztülfutó vertikális tükörkép átló merészebb hatást kelt. A street smart öltözködés jegyében, ez a bámulatos átlós darab a legkülönlegesebb vizuális hatással bír a Patore kollekcióban. Lendületes, féktelenül extravagáns design, amivel hatékonyan dobhatjuk fel öltözetünket bármely felhőtlen napra készülve.
patore-persille-barna-különleges-kockas-fa-csokornyakkendo-ing-zako-ferfi-divat-elegancia-esküvopatore-persille-barna-különleges-kockas-fa-csokornyakkendo-ing-zako-ferfi-divat-elegancia-esküvopatore-persille-barna-különleges-kockas-fa-csokornyakkendo-ing-zako-ferfi-divat-elegancia-esküvopatore-tagliato-barna-különleges-pöttyös-fa-csokornyakkendo-ing-zako-ferfi-divat-elegancia-esküvo
A Tagliato család a Patore' kollekciójának legkönnyebben vállalható darabja, mely visszafogott egyszerűséggel teszi fel a koronát bármely férfi megjelenésére. Letisztult formája így is markánsan stílusos összhatást kelt, ahol a szövet mintázata, illetve színárnyalata van a főszerepben. Remek választás öltözetünk játékosan fiatalossá tételéhez anélkül, hogy túlzottan hivalkodó benyomást keltenénk. Esküvők alkalmával pedig egyenesen kötelező darab.
patore-tagliato-vilagos-barna-feher-pöttyös-fa-csokornyakkendo-esküvö-zako-ing-divat-eleganciapatore-tagliato-piros-feher-pöttyös-fa-csokornyakkendo-esküvö-zako-ing-divat-eleganciapatore-tagliato-exkluziv-burgundi-fekete-öltöny-fa-csokornyakkendo-esküvö-divat-zako-ing-elegancia-stilus

 patore-reinhold-olymp-barna-facsokornyakkendo-elegancia-stilus-ferfias-oltozkodes-eskuvo-alkalmi-nyari-tavaszi-kek-barna-olymp-nyakkendo-kulonleges

 


A Reinhold a Patore' kollekciójának legújabb tagja. Magával ragadó design. Viselése kitüntetett érzés, köszönhetően az elismerésre méltó tervezésnek. A keretes Tagliato és a teli Cordial formáira épülő modell egy merész átmenetetet képez a kettő között. Belső mintázatából a fák lombkoronáinak ágai tükröződnek vissza egyszerre természetes és modern szellemiséget árasztva. Egyedülálló kialakítású, kivételes darab, minden alkalomhoz.

  
 
patore-fa-csokornyakkendo-exkluziv-elegancia-ferfi-divat